Vijf-sterren-gift van Wensink Charity Fund

Bewoners, ouders en begeleiders hadden zich op vrijdag 25 mei verzameld in de tuin van woonvoorziening De Geode in Apeldoorn. Daar reikte directielid van Wensink Laurens Stigter een cheque uit van € 5000,- aan Chris van den Haak van Stichting Vrienden van de Geode. Het bedrag wordt besteed aan een rolstoelfiets met elektrische trapondersteuning.

Er was koffie, thee én een prachtige taart met daarop een afbeelding van de fiets. Bewoners, ouders en begeleiders zijn blij met de donatie van Wensink. ‘Met de rolstoelfiets kunnen bewoners samen met hun ouders of begeleiders relatief eenvoudig op pad’, legt voorzitter van de stichting Chris van den Haak uit. ‘Wanneer je een rolstoel moet duwen, blijft je bewegingsruimte beperkt. Nu kunnen we ook eens ergens anders naartoe zonder meteen taxivervoer te hoeven inschakelen.’
De fiets is inmiddels in bestelling. ‘Het is de bedoeling dat we hem op zaterdag 9 juni krijgen, tegelijk met onze buurtbarbecue.’

Wensink Charity Fund

Het Wensink Charity Fund is in december 2011 opgericht door de directie van Mercedes-Benz dealer Wensink. Het fonds sponsort projecten in het werkgebied van Wensink. In 2012 kunnen vanwege het 25-jarig jubileum vijftig goede doelen rekenen op een bijdrage. De donatie van € 5.000 aan Stichting Vrienden van de Geode is het grootste bedrag dat het Wensink Charity Fund tot nu toe heeft uitgereikt. Meer informatie vindt u op www.wensink.nl.

Op de foto v.l.n.r. Gerrit en Iris Hendriks, Laurens Stigter (directeur van Wensink), Chris van den Haak, Martijn ten Berge en Tako de Jong (marketingdirecteur van Wensink). De fiets op de foto is een geleend exemplaar.