Bezoek aan de Zoo

“Na regen komt zonneschijn” kwam tijdens dit uitstapje werkelijk uit. Aangekomen op Dierenpark Wissel openden de hemelsluizen zich en vluchtten de dierenvrienden van de Geode het restaurant in. Terwijl de regen gestaag bleef vallen maakten we van de nood een deugd en genoten van een hapje en een drankje. Een half uur later hield de regen op en trokken de wolken weg. Heerlijk in het zonnetje liepen we het beschutte park in en maakten we kennis met o.a. de kleine panda, de pelikanen en de ara’s. Rond voedertijd kwamen we bij de otters. Het was prachtig om te zien hoe ze hun stukje vis bemachtigden en oppeuzelden.

Pret

Halverwege de dag konden we even lekker uitblazen op een terrasje en genoten we van de lunchpakketten die we hadden meegenomen. Vervolgens kwamen we nog meer dieren tegen zoals de grootste knaagdieren van de wereld, de capibara’s. Ook zagen we diamantsteuren, karpers, stokstaartjes, flamingo’s en natuurlijk de apen! Schitterend om te zien hoe de apen elkaar achterna zaten. Bij de ringstaartmaki’s namen we afscheid van de dieren. We dronken nog even wat, heerlijk in het zonnetje, en na de groepsfoto gingen we tevreden terug naar de Geode!

DSC06081

Deze dag werd mede mogelijk gemaakt doordat we via de Vrienden van de Geode gebruik konden maken van een kortingsactie en we voor de helft van de prijs een entreekaartje konden kopen.

Ara

Stokstaartjes

DSC06065