IJssellandrally 2017 voor Geode

Op vrijdag 8 september 2017 wordt de IJssellandrally 2017 gehouden. De IJssellandrally staat niet alleen in het teken van feest en ronkende bolides, maar de deelnemers starten ook hun motoren voor een goed doel. Dit jaar zijn de Vrienden van de Geode het uitverkoren goede doel! Start- en finishlocatie zijn de koninklijke stallen bij Paleis Het Loo. Vanaf half tien ’s morgens wordt er gestart en vertrekt er om de minuut een team. De finish wordt ’s middags verwacht vanaf 16.10 uur.

Fantastisch dat onze stichting dit jaar is gekozen als goed doel voor de IJssellandrally! Op uitnodiging van de organisatie nemen de Vrienden van de Geode ook deel aan de rally met twee teams. Supporters zijn van harte welkom!

Sinds 2004 wordt jaarlijks de IJssellandrally verreden. Aan de start verschijnen echte klassiekers, auto’s met een bouwjaar omstreeks 1975 of ouder. De deelnemers zijn ingedeeld in drie klassen, de expert-, sport- en tourklasse.

De rally is een invitatierally en deelname is alleen mogelijk op uitnodiging van de organisatie. Deze organisatie is in handen van Brouwers Accountants & Adviseurs, ING Private Banking en Wensink Automotive en wordt mede mogelijk gemaakt door JOUW® bureau, Zalsman B.V. ClassicJob en Onetoweb B.V.

Klik hier voor meer informatie over de IJssellandrally.