Collecte Gehandicapte Kind 2019

Van 11 tot en met 18 november deed onze stichting weer mee aan de landelijke collecteweek van het Gehandicapte Kind (voorheen NSGK). Onze collectanten trotseerden weer en wind en brachten weer een mooi bedrag bijeen. Samen met de drie collectebussen bij Schoenmakerij en sleutelservice Montana, Bewegingsstudio Puremotion en De Geode, kwam het totaal bedrag dit jaar uit op €2.848,40! Na controle van de collecte-opbrengst maakte de NSGK €1.424,20 over aan de Vrienden van de Geode.  Een prachtig resultaat, met dank aan onze collectanten en de gulle gevers!!! Het bedrag zal worden besteed aan één van de wensen die prijken op de wensenlijst.

In 2020 wordt de collecteweek van 9 tot en met 14 november gehouden. Noteer deze data alvast in je agenda. Wil jij ook collecteren voor het Gehandicapte Kind èn de Geode, geef je dan op via onze contactpagina.

Kjelt, het gezicht van de NSGK-collecte 2016

Sinds 2013 doen de Vrienden van de Geode mee aan de landelijke collecteweek van de NSGK. De opbrengsten van de afgelopen jaren worden weergegeven in de tabel hieronder.

De totale opbrengst van de collecte voor het Gehandicapte Kind in 2019 was €884.306,–! Dankzij de inzet van ca. 12.000 vrijwilligers is dit mooie resultaat behaald. In Apeldoorn werd er door 123 collectanten €11.813,40 opgehaald!

Het Gehandicapte Kind zet zich in voor kinderen en jongeren met een handicap in de leeftijd van 0 tot en met 30 jaar in Nederland. Het Gehandicapte Kind steunt projecten op het gebied van wonen, werken, vrije tijd, scholing en beeldvorming. Bij de oprichting van de Stichting Vrienden van de Geode, hielp de NSGK ons uit de startblokken met een startbijdrage van € 1.500,–! Kijk voor meer informatie over het Gehandicapte Kind op www.nsgk.nl.