Open huis

De dag na de opening was het opnieuw schitterend weer. Nu de Geode was geopend, wilden de bewoners hun huis ook graag laten zien. Familie, vrienden, vriendinnen, meesters, juffen en buren waren allen welkom en aan het begin van de middag luidde Jong DAP het open huis op spectaculaire wijze muzikaal in.

Na de muzikale opening werd het binnen gezellig druk. Trots en gastvrij lieten de bewoners en de medewerkers van de Geode hun huis aan de gasten zien. De gasten zorgden er voorts voor dat de bewoners en medewerkers flink in de bloemetjes werden gezet en ook waren er cadeautjes!

Twee kleurrijke clowns maakten de gezelligheid compleet en toverden voor iedereen die dat wilde prachtige ballonfiguren tevoorschijn. Buiten vertoonde Diabolo Huub zijn kunsten. Met zijn trucs wist hij zijn publiek te verbazen en zorgde hij voor hilarische momenten.

Aan het eind van de dag konden de bewoners en medewerkers van de Geode terugzien op een zeer geslaagd en bovenal gezellig open huis. Ze sloten de dag tevreden af met een feestelijke en smakelijke Chinese maaltijd.