Herfstvitaminelunch

De dagen worden almaar korter, de temperaturen dalen, bomen hullen zich in hun herfsttooi en de wind blaast er vervolgens de bladeren uit, herfst! Tijd voor warme kleren en extra vitaminen. Dat hadden de Vrienden van de Geode ook bedacht en dus was er op de eerste zaterdag van november een herfstlunch op de Geode waarbij de bewoners, medewerkers en ouders hun vitaminevoorraad aan konden vullen.

Puk en Bluf, de clowns die we nog kenden van het buurtfeest, kwamen ook binnenwaaien. In hun kielzog dwarrelden en wervelden de bladeren in het rond. Pogingen om de kleurige bladeren op te ruimen en buiten de deur te houden strandden hopeloos waardoor de herfstlunch ook daadwerkelijk in een herfstsfeer verliep. Maar, gelukkig wel onder zomerse temperaturen.

Vanaf een wankel podium van koffers, gecreëerd door het clowneske duo, opende Toos van Dragt de lunch. De verse knapperige goed belegde broodjes waren heerlijk en gingen op tot de laatste kruimel. Ook de goed en gezond gevulde soep en de vitaminedrankjes gingen er prima in.

De lunch werd afgesloten met de balletvoorstelling “Vallend blad” door Puk en Bluf. Pirouettes draaiend wervelden zij door de Geode. Op verbluffende wijze voerden ze spagaten uit. De komische taferelen hielden de herfstdepressies buiten de deur en gesterkt door de broodnodige vitaminen en omega-3-vetten keken de bewoners en hun gasten terug op een gezellige en geslaagde herfstlunch.

Puk heeft hoogtevrees!

Alom leedvermaak na de crash van Puk.

Bluf en de dames nemen danspasjes door.

Samen in bad, Bluf voelt nattigheid!

Een fleurige herfstvitaminelunch.