Klarenbeek DOET!

Geïnspireerd door NLDoet heeft een vijftal jongeren vanuit de Protestantse Gemeente Klarenbeek op zaterdag 12 maart flink de handen uit de mouwen gestoken op de Geode. Een to-do-lijstje lag klaar.. maar de dag begon eerst met koffie en thee.

Daarna aan de slag. Schoonmaken van de rolstoelfiets, de Tuc-Tuc, de tandem èn de driewielfiets van Frank. Dat kon allemaal buiten gebeuren want er scheen een stralend zonnetje! Toen vegen en de tuintafels en tuinstoelen eens even flink soppen. Ook de schuurtjes (en dat zijn er drie)  werden opgeruimd en aangeveegd. Als laatste werden de bloempotten bij de ingang nog gevuld met vrolijke viooltjes.

Yvette, Sanne en Daniëlle liepen samen met begeleidster Lisa nog een blokje om met een viertal bewoners van de Geode.

Het waterbed werd nog even uitgetest en vervolgens samen eten met de aanwezige bewoners! Krentenbolletjes èn broodjes knakworst (met mayo en curry..).

Samen iets doen voor een ander leverde een goed gevoel op!

De Vrienden van de Geode waren natuurlijk heel blij met dit initiatief! Hartelijk dank Jelle, Hidde, Thomas, Daniëlle, en Sanne voor jullie inzet. Naast de jongeren lieten ook Yvette, Ans en Tonnie hun handen wapperen, dus ook dank voor jullie inspanningen!