Tuinfeest 2013

De palmbomen wuifden in de wind en de zon liet zich van zijn beste kant zien, perfect weer voor een tuinfeest. Bewoners, medewerkers en ouders van de Geode hadden er zin in en tijdens het inrichten van de tuin was het al meteen gezellig. Eendrachtig werd er samengewerkt en weldra ademde de tuin Aziatische sferen. Het feest kon beginnen.

"Luchtfoto"

Mariëlle heette de aanwezigen namens de feestcommissie van harte welkom en nodigde iedereen uit om te genieten van het heerlijke Vietnamese buffet. Dat hoefde zij niet nog een keer te zeggen want de feestgangers begaven zich rap richting de partytent. Dat ze daarbij in de gaten werden gehouden door een enorme Boa Constrictor, een tijger en zelfs een krokodil, leek niemand te deren. Alle aandacht ging uit naar het voortreffelijke buffet met Vietnamese groenten, kruiden, vis- en vleesgerechten.

Het buffet

Iedereen genoot van het heerlijke eten en drinken en ondertussen was er ruim de gelegenheid om gezellig bij te kletsen. Ook waagden zich een aantal acrobaten op de trampoline, zelfs met volle maag!

De acrobaten

Tegen het einde van het feest waren de meeste schalen schoon leeg en was iedereen zeer goed te spreken over het feest. Voor herhaling vatbaar dus!

IMG_4989_2

IMG_4958_2_2

IMG_4960_2